Monday, December 13, 2010

:kawan2ku:

haa minah dekat atas nie kawan baek aku..nma dia jannah.dia nie housmate aku kira paling baek la dgn aku.
erm pasal pe eh aku nak cter pasal minah nie hahahaha...even kmi satu rumah aku bkn stu blik dgn dia yelaa mana laa aku nak tau yg minah nie skunk jd kawan baek aku,kalo aku taw dari 1st masuk sini kami dah dok sekali,ha yg best since aku dgn dia rapat n da jadi bestfrenz 4eva aku skunk kan aku tido stu blik dgn dia,normal laa kan  huhu....kira bilik aku,sku xpenah tido dah laa...hahahaha...everything kami akan share
haa jgn slh angap okay mmg semua bnda bleyh share cuma 1 je x bleyh nak taw pe???dah tentu2 laa bf aku hahaha....tapi kebanyakan laki yg aku kenal,text,n pernah ada hati kat aku dia mesti kenall...huh tu yg aku xpuas hati kat minah nie adoiiii tapi tapa demi kwan2 aku xksh hihihihihi...time aku ssh dia laa kawan yg paling dekat dgn aku...tu yg aku syg dia sgt2...pape pon aku bersyukur aku ada kawan mcm dia nieh...
i lap you shoo muchhhhh laa jannh.....muuuuaahhhhhh.....
Tengku Nursyazeila haa xpon bleyh kenal dia as dolly pinky....dolly nie kawan yg satu pala dgn aku kira ngam dgn aku laa..life kami lebih kurang sama jaa...kalau bab2 berjalan,shopping,hangout,tgok ,movie,kaoroke dgn dia nie la plg best..masyuuukkkkk......smua benda tu aku akn ada dgn dia,kalo p mall nmpak aku ada laa misz dolly nie...otak pon gila2 gak mcm aku hahaha...i lurve you syunk..bila nak p goyang lagi nie....adoii xthan maa...hohohohoho kami suka p club syok..tapi jgn slh angap kami nie gal yg baek okay hahahahaha...kami x merokok!!kami x drunk!!ngeeee nnty kita p lagi naa..muuaaaahhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!
nurul diana my dearest frenz...ssh nak cakp pasal dia nie hihihihi..
a few things bout her:-
.garang woo bila mgamuk da mcm singa betina tkot........'jgn mrh syg'
.dian nie comey+cun+chantek+menawan+menarik+menggoda aa pe lagi ea hihih kira semua dia ada laa....'jgn perasan sgt ea syg hihi'
.i lurve u and i miss u dear.'hmm sdeyh nie skunk nie xberckp sbb gado skit'
.pape pon ilurveyou.....





<3 i lurve them <3 


~lalola ain~

No comments:

Post a Comment