Saturday, December 11, 2010

mines dear

Naa dis is my new bf n maybe the last..helal rodriguez or helal azim....i lurve him damn fucking much!!!
just now only him in my heart...im start falling in lurve wif him since i breake up wif my ex bf halim...
senang cerita aku baru kenal dgn dia,and semua nie x dirancang..tapi aku bersyukur sbb dapat jumpa dia time tu,dia la yg buat aku senyum balik n hidup aku kembali seperti normal huhu...time aku dgn halim dlu ada laa ksh aku kne mgena dgn galz nie, zhafa!dia nie ex gf bf aku skunk nie....hmm nak di jadikan cerita si pompuan tu ada fair plak dgn halim tu laa slh stu sbb aku pts dgn halim selain aku kna tipu dgn si H nie,,,semua nie kebetulan je,zhafa wif helal n aku wif halim...zhafa pts dgn helal n time tu dia rpt dgn halim,aku plk sorang2..1day tu tba2 aku on fb n aku tgok ada 3msg dalam inbox den aku bkk laa terkjut jgak aku bila tgok sapa yg hntar mcj dkt aku tu..nak taw sapa??humm sapa lagi helal laa...pas pda tu he gve me his phone 6ber..erm im so happy,i don noe why i feel like dat....dia selalu crta problem dia dkt aku n sma mcm aku jgk kra kongsi msalah laa...dia bg smangat dkt aku blik...smpai 1 day tu he propose me to b his gf...time tu aku xde sapa2 halim perggi tinggal aku mcm tu je.aku di buang mcm sampah,dilayan mcm xde hati dan perasaan.
sedih sangat..nasib laa helal ada time tu..hmm mcm nie laa aku mula knl dgn helal....aa ckup sampai sini dulu kayh nanty aku sambung balik...i lurve u b.....

No comments:

Post a Comment