Monday, February 21, 2011

....coretan hatiku.....penantian satu penyeksaan

semakin hari semakin susah untuk aku terima semua ujian nie....sangat susah perjalanan hidup ku....macam2 dugaan yang aku dapat,lepas satu2 ujian mai kat aku...mmg laa lumrah kan semua ni,tuhan nak uji aku tapi sampai bila semua nie harus jadi kat aku..sampai bila aku kena terima semua dugaan nie..sampai bila aku perlu hilang orang2 yang aku sayang..sampai bila....aku inginkan ketenangan,aku inginkan kebahagiaan...aku inginkan belaian kasih sayang dari seorang yg menyayangi diriku....aku inginkan diriku yg dulu..yg sentiasa kuat untuk menghadapi semua segala ujian untuk aku..tapi aku x sekuat dulu....aku hancur sbb lelaki...lelaki yg x pernah menghargai diri ku dan cintaku....hari2 aku berdoa untuk dapatkan cinta dia balik...hari2 aku xpernah lupakn dia...aku sentiasa fikirkan dia setiap saat...dulu dia selalu mcj aku..dulu dia selalu call aku...dulu dia selalu care pasal aku...dulu dia sentiasa nak bersama aku...dulu if dia sakit aku lah ubat dia....tue semua dulu.....sekarang mcj,call semua tu xlagi selalu.....nak layan aku pon mcm nak xnak ja....even dia layan aku mcm tu aku ttp happy ...sbb aku masih bleyh text dia...dia x lyan aku sgt kadang2 aku sedih++kecewa tapi aku typu diri aku..aku pura2 aku okayh...aku ttp layan dia jgak..aku ttp tggu dia....tapi sampai bila???
kadang dia langsung xingat aku...aku ckp mcm tu sbb dia xpnh text aku dulu sekarang nie...sbb tu aku taw dia xpernah ingt aku.....aku syg dia...aku syg dia sorang ja...aku xdak sapa...aku keseorangan...kat sini aku xde kawan2 yg rapat dgn aku...aku sorang2 hidup tanpa kawan2 disisi,tanpa org tercinta di sisi sgt perit bgku....
aku perlukan dia sekarang...aku perlukan dia di sisi aku...aku syg dia.....aku nak dia...hmm.....


.bila aku boleyh meminta
 ku ingin tahu semua yang ada
di sisi hatinya untukku
semakin aku mengenalnya 
seakan aku x bisa lepas darinya
tuhan ku pasrahkan diriku 
untuk menerima semua jalan hidupku ini 
     mengikut apa yang kau tunjukkan jalan kepadaku.....

'TuHan BEriE Aku CinTa

walau aku senyum bukan beerti,
aku selalu bahagia dalam hari
ada yang xada di hati ini....di jiwa ini.....hampaa..
ke bertemu sang adam di simpang hidupku
mungkin akan ada cerita cinta
namun ada saja cubaan hidup seakan aku hina
tuhan berikanlah aku cinta
untuk temani ku dalam sepi tangkap aku dalam terangmu
biarkanlah aku punya cinta
tuhan berikanlah aku cinta
aku juga berhak bahagia
berikan restu dan halalmu
tuhan beri aku cinta
                                                  

No comments:

Post a Comment