Wednesday, February 16, 2011

happy+sadness

dugaan2...setiap manusia mesti ada dugaan yg dihadapi sama ada sukar untuk kita terima ujian dariNya dgn sabar atau pon x.....hari nie aku bukan diri aku yg sbelom nie,aku x sekuat ain yg dulu.aku lemah tanpa dia,aku lemah bila semua org2 yg aku syg akn pergi tinggalkan aku....cukup laa yg mana pernah hilang dulu,aku cuba untuk kuatkan semangat terima ujian nie tapi aku gagal...aku xboleyh kawal emosi aku..aku terllu ikotkan hati sampai aku berani mkn ubt,1st time sejarah dlm hidup aku,aku jadi mcm nie sbb seorang lelaki...seorang lelaki yg tiba2 hadir dalam hidup aku,yg selalu happykan aku...tapi semua hancur bila ada pihak yg tidak selesa dgn hubungan kami..yg tidak suka aku bersamanya....aku sanggup di hina sbb dia,aku sggup terima semua kata2 org dkt aku,tapi dia x sanggup..dia xsanggup tgok org mgata aku.....dia xnak seksa hidup aku...


ijan dialah sahabat,dialah penyeri hidupku,dan dia jgak musuh ku.....dia segalanya.....aku x myalahkan takdir yg menimpa diriku,aku cuba untuk terima dgn sebaik n seredzo yg bleyh...aku cuba phm why semua nie berlaku,aku cba dgr wat the reason he give 4 me..semuanya ada sbb dia...aku xlaa byak sgt sweet moment dgn dia tapi blwyh dikatakan everywex aku akn pergi jumpa dia....dia baek...dia jaga aku...ermm aku mmg xsanggup kehilangan dia...aku xsanggup untuk berhadapan dgn semua nie...hari2 ke depan apa akn jadi antara kami..aku x taw...semua tu hanya tuhan ja yg tau....punca pergaduhan semua sbb dari mlt kawan2...
tapi if suatu hari dia sedar yg aku bttol2 perlukan di ada dgn aku buat masa skunk dia akn menyesal waktu tu..sbb dia xda time aku sedih...aku mengis sorang2..aku teseksa sorang2....kalo mmg aku dgn dia xdak jdh aku harap kami bleyh jadi sahabat...tapi semua tu ssh juga untuk aku terima....hmm nsb aku mmg mcm nie...
aku takot satu je,skunk aku dah syg dia spenuh hati..tapi dia tggalkan aku....n tiba2 nnty dia cari aku blik tyme tu aku x berani janji cinta aku masih untuknya atau tidak...mmg aku syg dia,mmg aku cinta dia,tapi if org dah buang kita watpe kita nak ingt lagi kan....


                                                   
        he said    : i lurve you so much!!but i can't stand it anymore,
                        i can't see u pain wif me... 
                        i hate myself make u pain bcoz of me...
                        i miss you wen u far from me
                        u came to my life n give me a light again,
                        but it just 4awile..smbdy not like us 2gether...
                        im still loving you ain...don b like a kid..
                        dont do smtg yg xelok...think boutt urself dear...

No comments:

Post a Comment