Tuesday, February 8, 2011

persahabatan

aku tiba2 teringatkan semua kawan2 aku....terutama yg rapat dgn aku di pv putra villa.....selalu bersama dari awal aku masuk situ...aku ingat lagi kata2 seseorang yg pernah menjadi kawan baik aku stu masa dlu...start pada hari nie kita semua sekali laa weh..tyme tu kami bru je knl tapi da mmg bleyh msuk pala..bak kata org mcm blangkas laa kmi ni p mna pon semua skali ada depa ada laa aku....even baru staun lbeyh kami knl tapi kmi dah mcm adk bradik terlalu rpt...mmg kawan terbaekk arr depa nie....tapi semua tu hancur bila ada stu slh phm skit...hum....sumpah aku rindu dia sgt2....aku xbleyh lpakan pershbtan kami..\even trok pon dia lyn aku,sampai skunk aku still angap dia kwan baek aku....kalo laa aku bleyh undur msa blik alu xnk semua ni jadi..kalo laa dia bleyh taw btapa aku rindu n syg dia aku nak sgt plok dia ya Allah aku nak kan persahabatan aku yg dlu aku rindu dyeorang....maybe semua nie ada hikmah dia...aku harap dia happy dgn life dia...aku mendoakan yg terbaek untuk dia....n uga untuk kawan2 aku yg lain.....aku mtak maaf diana...ain syg diana sgt2 tapi apa g terjaadi bkn atas niat di haty nie....tlg jgn slg phm....i need u back to my life.....
i damn hopefully she will back in my life......my luvely frenz dian laliela............
to dolly i hope u akn trus jadi mbff kayh.......

No comments:

Post a Comment