to helal yg aku cintai

salam semua pagi ni aku nak story pe yg dah da jadi dgn relation aku hidup aku semua pasal aku dgn helal...
hari2 aku macam nie bangun n menangis...aku xpernah bangun tido dgn rasa yg happy YaAllah sumpah aku sedih sangat2..napa life aku jadi mcm nie...aku syg dia sepenuh hati aku aku xnk laki2 lain yg dtg dkt aku..
apa yg dia text aku semalam mmg sgt buat aku sedar yg aku akn kehilanga dia..aku akan keseorangan..xde lagi dia dalam hidup ku..xde lagi org yg nak amek berat pasal aku,aku juga sedar yg aku akn rasa sama mcm pa yg aku pernah rasa b4 bertemu dia..sedeh+kecewa+sakit hati+alone...
helal: bila i dah xde carik yg boleyh bahagiakan u sampai bila2 ya??
aku: apa yg b mgarut nie??
helal: dengar ya..plizzz
helal: kalo cinta kita x sampai plz ya..b mmg weirdguy..i'm bad in love
aku: jgn ckp mcm tue ilysm b
helal: syg happy ke dgn b??
ain :b adakah kita hanya ditakdirkan untuk bercinta n bukan untuk bersama??
helal: b xtaw syg b bingung..
ain: hmm
helal: b xnak syg sedih2 lagi..tapi b nak buang semua tu..tapi b xdapat,b xtaw knapa..
ain :xpa b..
helal: xadil laa mcm tu..b xnk hati sapa2 terluka
ain: xpa biaq la semua tu jadi lagi kat i mybe ada sbb dia..
helal: syg kenapa nie pliz..b syg jgak syg xmau jadi mcm nie...
helal: syg....
helal: syg knapa nie plizz syg..jgn macm nie maafkan b..(time nie aku xreply sbb aku sdeyh n tgh mengis):(
helal: tgok semua nak tinggai b mcm tu ja..b fhm..b mmg x ptt hdup kn??klo btol syg cintakan b replylah..jika x b faham..b x lyk untuk sapa2..b ta apa harus buat...
ain: hmm..(aku xtaw nk ckp hati tgh sedeyh sbak sgt2..)
helal: tu je jwapan ayg??b fhm..tenkss
helal: ilurve you more and more
helal: i lurve u...i akn tgok u kat atas sana..ya??..bye..
helal: if b dah xde maafkan b yasyg selalu kat hati b..i lurve you... 


tue msj last dia smlm...aku penat ngis sampai tretido...hmm..
kdg2 aku cuba nak tau pe yg ada dlm fikiran dia aku o ex dia??
aku xdapat terima if dia tinggai aku...






aku harap sangat aku dengan dia dapat bersama selamanya.....
  i lurve u so much b...
~helalazim&ainadilla~

One is a funny number, Like one slap, one punch, one step, One hundred, one needs, one wants. 2 is better, 2-late, 2-good, 2-bad,2-funny, 2-near, 2-far, 2-o’clock, 2-need. 3 is a crowd, 3-kings, 3-crows, thats all “4″ now. :)





  • No one understand bout me, Bout my tears, No one understand bout my way through the life, All crush me so much! If god give me alive one more time, I’ll say to god, I dont wanna life! I want to die and go away to the better world! Always Forever Alone,Cry,And die! That abhorrent feeling is eat everything in my life! I don’t understand, I always waiting for someone to help me through it all. :(
    No one will know how I live, No one will know who I am, No one will ever get to know me, Because I am destined to spend my life alone, I am always alone, It’s no fun to be alone, To do everything on your own, To live with no recognition, To share my pride with no one, Wanting to have someone, To live my life with, But for now, I will continue alone, And all alone.